Update

Ja då var det en ny dag! Limpan har gått och blivit vass i munnen kan vara sen han och hagkompisen älskar att rycka och bita på varandra tills enas grimma ryker.... Så till veckan kommer raspen fram och det vassa ska bort så han slutar att tjafsa när man rider.. För hoppningsvis... Igår var jag modig och red barbacka... Hur man ens kommer på tanken på ett yrväder plus att det blåste storm.. Det gick skapligt bra ett par varv i paddocken... Sen fick limpan fnatt och jag for givetvis av.... Fast d va mjukt att hamna i snön... Fast barbacka blir det inge mer... Fast jag har iaf testat =}

Hejjaa oss!!!

I förrgår var det dressyr träning för Anis och fy fasiken så bra det gick....galoppen är helt klart bäst.... bara på 1 ½ vecka har vi kämpat framåt och det var en himla förbättring....
HEJJJA OSS SÄGER JA BARA. . . . .
Måste mest öva på min hållning med mina händer.
Och hela passet vart inspelat på film ........ kul att se hur man själv rider. =)
 
..........................................
 
Min lilla Prins
 
Idag var vi i Örebro och bara råkade gå in på till häst och vipppsss så kom jag därifrån med en ny dressyr sadel..... eller ja den var faktiskt begagnad....Vad nu jag med mina korta ben ska med en sådan till? Men nix väl riden i så konstaterades att jag nog hade lite för står rumpa i den att en eller iallfall en halv tum till skulle behövas.... Så det blir att lämna tillbaka den . . . . .
och ev kanske låna en annan?

Mera träning.....

I morgon vankas träning för Annis igen och jag är taggad till tusen... det är säkert min häst också.....
 
 

Humm

Ja man kan ju undra vad den vill som ringt halv 4 två nätter i rad på skyddat nummer? Ett X antal gånger...Bättre å ringa på dagen om man vill nått?!!

Igår vart det två vändor ute i skogen... Först på gammel tanten Maja sen på min Lill pöjk Limpan i massa galopp och roligt va det... Så mysigt i massa ny snööö.... =} idag blir det en sväng i skogen igen =}

Otur.....

Ja att jag har hästen med otur det kan ju ingen säga något annat om tyvärr =( Igår var planen att vi skulle åka till Botorps ridhus och rida men när alla saker var packade och transporten i ordning och Limpan fick komma in från hagen hade han en lång rispa/sår precis där bettringen skulle sitta...och svullnaden fanns ju där. Så det var bara att ställa in den ridturen.... Vi åkte i stället till ridhuset med lilla Hedvig som var sugen på att hoppa.... Jag var då väldigt nära att åka i backen då hon bockade och sparkade bakut innan jag knappt kommit upp på häst ryggen. Men det gäller att hålla i sig =) men sen jädrans hoppa vi..... å roligt var det =)
 
Idag har svullnaden gått ner något på min lilla prins att det ev går att ha träns på i morgon och om de har plogat så blir det en tur till ridhuset då innan arbetet kallar.. . . .
 
Idag har jag och min lill tös Frida haft kvalitetstid efter att ja slutat jobba..... vi har byggt snö gubbe, snö lyckta, lagat mat och bakat bröd tillsammans vilket är väldigt uppskattat av både mor och dotter. =) <3

Lite uppdatering

Från att inte haft häst på ca 10 år och haft i stort sett uppehåll med allt vad som heter hästsport under alla år till att skaffa sig en tre åring (Han blir 4 i Mars) är nog ganska bra gjort. Vi jobbar oss ganska snabbt framåt.... Fick påbackning av Niklas på hoppträningen att Limpan måste gå mer fram och på bara 1-2 veckor har vi fixat det (kanske inte helt men på god väg). Det är alltså inte längre ett stort problem. Ett stort steg i rätt riktning. Idag för Anis fick jag lite mer att tänka på. Det mesta hänger på att jag måste lägga manken till och slappna av så kommer nog min häst också göra det. Anis verkar verkligen vara helt super bra..... Bara längtar tills nästa träning. Mitt mål är ialla fall att komma ut på någon liten Pay and jump i sommar..... fast vi hoppar inte högt =) Men mål måste man ha.
 
Har ialla fall konstaterat att det är en helt annan häst idag än den hästen vi hämta hem......
Då skvätte han till för PRECIS allt....
och idag skvätter han för mycket men inte alls på samma sätt och inte för allt.
 
Han kan ju igentligen ingen ting så han är väldigt duktig för att vara så olärd. men vi jobbar oss frammåt... Han kommer bli en super häst =)
 
 
 
 
 
 
 

Träning

Idag har jag och Limpan tränat för Anis vilket gick superbra om man bortser från att jag var på väg att åka av en gång....Fast vi har mycket att träna på.... Det ska nog bli något av oss tillslut..... =)
 
Nej nu ska jag jobba vidare......

Första bloggen

Ja då har man skaffat en blogg,..... Har ingen aning om hur man gör så har suttit ett par timmar för att få till en bakgrund. Men det ska nog gå väl....Undra vad man ska skriva i en sådan ? Nä hänga ut hela mitt liv kommer jag definitivt inte göra som många andra gör.  Nog om det.
 
Jag har ett fullblod vid namn No limit "Limpan" - 2009.
Min absoluta ögonsten.... Strax efter mitt barn såklart. =)
 
RSS 2.0